De voordelen van vouwbare ebikes

01-07-2017

Om onbekende redenen, ondanks hun oneindige toepassingen, zijn vouwbare fietsen nooit echt de meest bekende soort fiets die er is. De keren dat je ze ziet in de maand zijn vaak nog op twee handen tellen. Ik kan me niet voorstellen waarom niet iedereen een elektrische vouwfiets heeft, met name voor mensen die naar hun werk moeten. Het is hoogstwaarschijnlijk een stijl ding; zoals auto's, kleding en design heeft hoe het eruit ziet veel te maken met fietsbeslissingen van individuen. We hebben iets nodig dat er cool uitziet.

De laatste tijd zijn elektrische vouwfietsen terug in de mode, en deze keer zouden ze kunnen worden gepopulariseerd voor de lange termijn. Geloof het of niet, het universum van eenvoudig te transporteren opvouwbare fietsen en het universum van elektrische fietsen ontmoeten elkaar.

Om te zien hoe wonderbaarlijk dit is, kunnen we beginnen met een kijkje te nemen in hoe geweldig deze dingen individueel zijn.

Een opvouwbare fiets doet precies wat je verwacht dat het zal doen: hij vouwt in het midden, om minder ruimte op te nemen. Als je ooit hebt geprobeerd om je fiets op een reis mee te krijgen of geprobeerd hebt hem in een voertuig te laten passen, weet je precies hoe buitengewoon opvouwbare fietsen zijn.

Laten we eerlijk zijn, fietsen zijn echt geweldig, maar het transport ervan is een gigantische en onmiskenbare moeilijkheid. Ze zijn aanzienlijk ongemakkelijker dan ze lijken wanneer je ze niet gebruikt. Door ze samen te klappen zijn ze extreem eenvoudig om te transporteren, op te slaan en te vervoeren.

Elektrische fietsen zijn geweldig. We vinden ze zo leuk dat we hier vrijwel constant over praten. Elektrische fietsen hebben zo'n groot aantal voordelen. Voorlopig zullen we ons concentreren op het comfort-perspectief. Vast op een helling? Gebruik de elektrische motor. Probeert u op snelheid te komen na het stoppen? Gebruik de elektrische motor. Een overweldigende lading meenemen op je fiets? Gebruik de motor. Je gewoonweg overdreven lusteloos voelen, waardoor het onmogelijk is om echt te trappen? Motor. De mogelijke uitkomsten zijn in alle opzichten onpeilbaar. Ongeacht of u de motor niet constant wilt gebruiken, het is in elk geval een prachtige "back-up".

Een opvouwbare e-fiets is het ding dat ontstaat wanneer je twee van de meest nuttige soorten fietsen samenvoegt tot één. De wetenschap heeft het gedaan. Ik noem het de optimale fiets. Oke, misschien is dit alleen mijn beoordeling, maar toch vind ik deze dingen extreem cool.

We hebben dus besproken over hoe nuttig deze dingen zijn, maar we hebben pas net de meest oppervlakkige laag geraakt. Heb je ooit je fiets op een trap moeten vervoeren? Degenen onder ons die dat hebben gedaan zullen beseffen dat dat niet eenvoudig is. Opvouwbare fietsen bieden een ongelooflijke oplossing voor dat probleem.

Hier is een overzicht van problemen die worden verlicht door het vermogen om uw fiets op te klappen:

Vervoer: het is moeilijk om een ​​fiets in een voertuig te leggen. Opvouwbare fietsen kunnen dat. Nu is het heel eenvoudig om je fiets in de auto te krijgen! Stop hem in het opbergvak en rij naar waar je maar heen wilt om een ​​fietstocht te maken. Als je van reizen houdt, is dit al helemaal geweldig gezien het feit dat het je geld spaart. Met dit beetje vindingrijkheid kun je extra geld opzij leggen door geen fiets te huren als je op pad gaat. Deze fiets kan zonder veel moeite in een voertuig, boot of trein worden opgeborgen.

Opbergen: er zijn veel redenen waarom mensen hun fiets enige tijd niet zouden gebruiken. Een opvouwbare e-fiets is veel minder veeleisend om op te bergen als je hem niet gebruikt. Het is niet zo "in de weg" als een gebruikelijke fiets kan zijn. Je kunt het eenvoudig ergens in een hoek zetten.

Alle rechten voorbehouden 2018
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin